Hulp voor jonge moeders

Als jonge moeder komt er veel op je af. Je moet veel regelen en je wilt een goede start voor je kindje. Het is fijn om daarbij geholpen te worden. Wij helpen je tijdens en na je zwangerschap.

Ben je 23 jaar of jonger en ben je (aanstaande) moeder? Dan is het Coördinatiepunt Jonge Moeders er voor jou. Ook als je in de gemeente Voorst, Epe, Heerde of Brummen woont. Wij bieden gratis hulp en ondersteuning.

Ook als je ouder bent dan 23 en hulp nodig hebt rondom de zorg voor je zwangerschap of baby, kun je natuurlijk bij Samen055 terecht. Neem contact op of loop binnen tijdens een van onze inloopspreekuren.

Wat doet het Coördinatiepunt Jonge Moeders?

Het CJM onderzoekt samen met jou welke ondersteuning nodig is om een goede start te maken met je kindje. Het CJM kan jou voorzien van informatie en advies. Denk hierbij aan thema’s als zwanger- en ouderschap, financiën, juridische hulp, opvoedingsvragen, wonen en werk en opleiding. Het CJM kan jou ondersteuning bieden, maar indien nodig kan er ook samen met jou gekeken worden welke andere organisatie jou het beste kan ondersteunen bij jouw hulpvraag. De ondersteuning van het CJM is gratis.

Wanneer je behoefte hebt aan (gratis) ondersteuning en antwoorden op je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan je doen door een afspraak te maken via de knop boven aan de pagina , of te bellen met 055 580 1140. Geef aan dat je belt voor het Coördinatiepunt Jonge Moeders.

Het CJM geeft ook informatie en advies aan professionals die met jonge moeders werken. Hiervoor kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de gemeente Apeldoorn via telefoonnummer 055 580 1140 of je vraag stellen via het contactformulier. Kies voor inloggen met E-herkenning als u een professional bent.