Ontmoetingsplekken

Bent u op zoek naar een plek voor een gezellig praatje en een kopje thee? Of wilt u creatief aan de slag? Ga dan eens langs bij een ontmoetingsplek bij u in de buurt. U bent van harte welkom!

Bent u op zoek naar iets leuks om samen met anderen te doen? Wilt u misschien bloemschikken of biljarten? Denkt u eraan een taalcursus te doen? Of wilt u gewoon gezellig klaverjassen of koffiedrinken? In elke Apeldoornse wijk is er minstens één ontmoetingsplek. Wilt u eens langskomen om te zien of dit iets voor u is? Kom dan gerust een kijkje nemen.

Informatie en advies bij een basisontmoetingsplek

Er zijn in Apeldoorn ontmoetingsplekken met extra aanbod. We noemen deze locaties basisontmoetingsplekken. Hier werken vrijwilligers en professionals. Zij geven informatie en advies. Ook zijn er andere specialisten die u kunnen begeleiden. U kunt bijvoorbeeld naar een juridisch spreekuur gaan.

Op een basisontmoetingsplek kunt u hulp krijgen met vragen die u tegenkomt in uw dagelijks leven. Bijvoorbeeld als u een vraag heeft over:

  • een formulier dat u moet invullen
  • wat u moet doen met een brief die u heeft gekregen
  • hoe u gezond en niet duur kunt eten

Deze hulp is gratis. Blijkt dat u meer ondersteuning nodig heeft? Dan kunt u hier verder worden verwezen, bijvoorbeeld naar een inwonersondersteuner.

Overzicht van locaties en activiteiten

Weet u niet zo goed naar welke ontmoetingsplek u kunt gaan? Bent u benieuwd welke activiteiten worden georganiseerd? Of wilt u weten wanneer er een spreekuur is? Neem dan een kijkje op de website 'Ontmoet elkaar in Apeldoorn'. Hier vindt u een overzicht van alle ontmoetingsplekken in Apeldoorn. En ook kunt u zoeken op activiteiten. Zo kunt u iets leuks vinden om te doen wanneer het u handig uitkomt!

Ga naar de website Ontmoet elkaar in Apeldoorn voor een overzicht van alle ontmoetingsplekken.