We gaan erop af!

Voor veel inwoners is het belangrijk om financiële hulp te krijgen, maar niet iedereen vraagt hier om. Het aanvragen ervan kan soms moeilijk zijn vanwege de verschillende regelingen en de tijd die het kost om alles te begrijpen. Daarom gaat Samen055 nu bij de inwoners langs.

Samen055 gaat de wijk in

Het team van Samen055 bestaat uit betrokken collega's die alle wijken in Apeldoorn bezoeken om in contact te komen met de inwoners. Samen met hen bekijken ze of ze recht hebben op een vergoeding van de gemeente en van welke regelingen ze nog geen gebruik maken. Dit doen ze door samen de vragenlijst op www.berekenuwrechtplus.nl in te vullen. Daarnaast luisteren ze naar het verhaal van de inwoner om eventuele andere zaken op te vangen, zoals over werk, opvoeden ontmoeten en andere levenskwesties. Op deze manier zorgt Samen055 ervoor dat elke inwoner de juiste hulp krijgt.

 

Bereken uw Recht

Via de website van www.berekenuwrechtplus.nl kun je zelf makkelijk nagaan of je recht hebt op een gemeentelijke vergoeding.

Contactformulier

Heb je vragen over het invullen van de bereken-je-recht vragenlijst? Of wil je graag in contact komen met een van de aanpakkers om hulp te krijgen bij rondkomen of gewoon om een praatje te maken? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of kom langs tijdens een van onze inloopspreekuren op een Samen055 locatie bij jou in de buurt.