Wie zijn we?

Woon je in Apeldoorn en heb je een vraag over zorg, werk, inkomen of opvoeden? Dan helpen wij je bij Samen055 graag verder! Op deze pagina lees je welke organisaties samen aan Samen055 werken. Ook lees je wat wij allemaal doen.

Welke organisaties werken samen bij Samen055?

Samen055 bestaat uit de volgende organisaties:

 
Centrum voor Jeugd en Gezin voor hulp bij opvoeden en opgroeien
Don Bosco voor hulp aan jongeren
Gemeente Apeldoorn voor hulp bij werk, zorg, inkomen, schulden
MEE-Veluwe voor hulp aan mensen met een beperking
Stimenz voor hulp om zelfstandig te kunnen wonen en leven
Zuid doet Samen voor hulp om prettig te wonen in Apeldoorn Zuid


Wat doet Samen055?

Wij helpen mensen in Apeldoorn om het juiste antwoord op hun vraag te krijgen. Bijvoorbeeld als je iets wil weten over werk, opvoeden, schulden of ontmoetingsplekken. Je hoeft zelf niet van organisatie naar organisatie te gaan, om te zoeken waar je hulp kunt krijgen. Wij zorgen er namelijk voor dat je op de plek komt waar je passende hulp krijgt. Alle organisaties van Samen055 werken met elkaar samen om je zo goed mogelijk te helpen.

Op deze website lees je welke organisatie jou kan helpen met jouw vraag. Kun je niet vinden wie jou verder kan helpen? Neem dan contact met ons op. 

Overeenkomst: Samen aan het werk met Samen055

Eind 2020 hebben de bestuurders van alle organisaties van Samen055 een overeenkomst getekend. In deze overeenkomst staan afspraken. Zo kunnen alle organisaties van Samen055 goed met elkaar samenwerken. En daardoor kunnen wij je zo goed mogelijk helpen!