Jongerenloket

Je bent jong en je wil van alles: op vakantie gaan met vrienden, studeren, op kamers wonen, de kroeg in, tanken, een telefoonabonnement en ga zo maar door. Maar het leven is duur. En soms ingewikkeld. Daar kan je echt stress van krijgen. Je bent niet de enige. Bij het Jongerenloket helpen we vaker jongeren en jongvolwassenen. We kijken mee met je budget, geven advies over werk en inkomen en helpen bij het aanpakken van schulden.

Wat is het Jongerenloket?

Het jongerenloket helpt je bij alle vragen die je als jongere of jongvolwassene maar kan hebben. Over werk, school, geld en over thuis. Er zit iemand klaar om naar je te luisteren, met je mee te denken en je te helpen.

Durf hulp te vragen!

Je kan ook een vraag over iemand anders stellen. Misschien maak je je bijvoorbeeld zorgen over een vriend of vriendin met schulden. Dan kan het Jongerenloket je tips geven. Neem gerust contact op!

We zitten voor je klaar

  • Telefoon: Bel 14 055 en kies voor optie 1 in het keuzemenu. Je krijgt een medewerker aan de lijn die je graag verder helpt.
  • Stuur je liever een email? Dat kan naar jongerenloket@apeldoorn.nl. We kijken naar je vraag en daarna krijg je per telefoon of email tips. Het is niet verplicht om hier iets mee te doen. Maar hopelijk helpt het je verder.
  • Inloopmoment: elke maandag van 15:30 tot 16.30 uur. Je kunt zonder afspraak binnenlopen in het stadhuis, naar beneden, links van de trap.


Je bent jong en je wil van alles. Maar het leven is duur. Bekijk hier hoe Apeldoornse jongeren hiermee omgaan. Bekijk de video op YouTube.