We gaan erop af!

Armoede is een groot probleem dus daar willen we (nog) meer aan doen. Als aanpakkers van het actieplan armoede, zijn we onder de vlag van Samen055 van start gegaan. Wat gaan wij doen?

  • We komen graag persoonlijk bij je langs om met je te praten en samen te kijken of er regelingen zijn waar je geen gebruik van maakt. We vullen samen de website ‘Bereken uw recht’ in, om te zien welke regelingen er allemaal zijn en van welke je gebruikt kunt maken. Ook willen we graag naar je luisteren en horen wat je nog meer nodig hebt.
  • We geven voorlichtingen en trainingen op scholen, buurthuizen, sportverenigingen en nog veel meer plekken.
  • We gaan actief het gesprek aan met partners in de stad die ook armoede bestrijden, om te kijken op welke manieren we kunnen helpen en om partners met elkaar te verbinden.

Ontmoet de aanpakkers!

Wij zijn de aanpakkers en we staan klaar voor actie! We zijn al direct van start gegaan en je zult ons vooral vinden in de wijken, op scholen, in buurthuizen, bij sportverenigingen en op andere plekken waar we inwoners kunnen ontmoeten.

Als je een aanpakker wilt uitnodigen, met ons wilt samenwerken of gewoon een vraag hebt, nodigen we je uit om het contactformulier in te vullen. Hiermee kun je gemakkelijk en snel met ons in contact komen.