Geld

Geld

Weggeefkasten
Boekje Rondkomen in Apeldoorn
Vind de weg naar regelingen, organisaties en activiteiten die u helpen om beter rond te komen.
Hulp met rondkomen
Bereken uw recht
Hulp bij geldzaken (voorheen Centenkwesties)
Heeft u vragen over uw geld? Zijn uw uitgaven niet meer in balans met uw inkomsten? Praat eens met een van de medewerkers van Samen055. Zij kunnen u helpen met het juiste advies. Zij weten ook voor welke ondersteunende regelingen u in aanmerking komt. Dat kan online of tijdens een gratis inloopspreekuur.
Hulp bij schulden
Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Krijgt u aanmaningen of staat de deurwaarder op de stoep? Wilt u meer rust in uw financiƫn? Schuldhulpverlening helpt u om uw geldzaken weer op orde te krijgen.
Ondersteunende regelingen
Er zijn in de gemeente Apeldoorn vele regelingen of initiatieven waardoor je korting krijgt op praktische zaken. Enkele voorbeelden zijn:
Regelingen voor kinderen
Het opvoeden van kinderen kost veel geld. Kom je moeilijk rond en heb je hulp nodig bij de kosten van de kinderen? In Apeldoorn kan je op veel verschillende manieren hulp krijgen. Hier vind je een overzicht van steun die je kan aanvragen als je financiƫle hulp nodig hebt voor je kinderen.
Hulp voor gedupeerden toeslagaffaire kinderopvang
Bent u vanwege de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst in de problemen gekomen? Dan kunt u rekenen op hulp van de gemeente.