Centenkwesties

Heeft u vragen over uw geld? Zijn uw uitgaven niet meer in balans met uw inkomsten? Praat eens met een van de medewerkers van Centenkwesties. Zij kunnen u helpen met het juiste advies. Zij weten ook voor welke ondersteunende regelingen u in aanmerking komt. Dat kan online of tijdens een gratis inloopspreekuur.

Geld nodig voor uw energierekening? Bel Centenkwesties: 055-5801140.

Centenkwesties is telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur, via 055 580 11 40. U krijgt een medewerker aan de telefoon die alles weet van geldzorgen en regelingen. Er wordt niets van het gesprek bewaard, tenzij u dat wilt. U kunt dus anoniem bellen. Twijfelt u of u geld kunt krijgen? Bel dan toch. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Is het telefoonnummer niet beschikbaar? Vraag dan per e-mail of u teruggebeld kunt worden: centenkwesties@apeldoorn.nl.

OnlineOnline

Online vindt u allerlei advies bij geldzorgen. Ook voor welke regelingen u mogelijk in aanmerking komt. Kijk maar eens op Samen055.nl/Geldzorgen.

Heeft u liever direct contact stel dan uw vraag aan de medewerkers van Centenkwesties, met het vragenformulier. U hoeft uw naam niet door te geven als u dat liever niet wilt. Binnen twee werkdagen wordt contact met u opgenomen.

SpreekuurSpreekuur

Komt u liever langs? U kunt op de onderstaande tijden zonder afspraak terecht op onderstaande locaties. 

  • Maandag 10.00 uur - 12.00 uur  Locatie Don Bosco, Sluisoordlaan 200
  • Dinsdag 10.00 uur - 12.00 uur  Locatie de Stolp, Violierenplein 104
  • Dinsdag 14.00 uur - 16.00 uur  Locatie CODA Dokzuid, 1e Wormenseweg 460
  • Donderdag 10.00 uur - 12.00 uur Locatie CODA Centrum, Vosselmanstraat 299 

Tip

Voor wie door de coronacrisis plotseling veel minder inkomen heeft, liggen geldproblemen al gauw op de loer. Het helpt om te proberen overzicht te houden en tijdig te reageren op de nieuwe situatie. Kijk hiervoor eens op de pagina Grip bij geldzorgen door de coronacrisis op de site van het Nibud.

Logo Centenkwesties


Ook interessant